Let’s make it happen: WK Pootjebaden in Amsterdam-Noord! // 19 juli

WK Pootjebaden. Wat moeten we hier nog meer over vertellen? Let’s make it happen in Noord! Een groep senioren uit Amsterdam-Noord is al weken aan het trainen voor de wereldrecordpoging pootjebaden die woensdag 19 juli plaatsvindt in Tuindorp Oostzaan. Het wordt een groot feest waarbij zoveel mogelijk mensen een bijdrage leveren aan deze recordpoging.

Record verbreken
Christina Grooteveld, oud-deelneemster van de Regenboog Groep is de drijvende kracht achter het WK Pootjebaden in Amsterdam Noord. Vorig jaar mobiliseerde 73 tachtigplussers naar Texel voor het WK Pootjebaden. Zingend in de bus en weer terug. Dit jaar heeft Christina ervoor gezorgd dat het WK pootjebaden in Amsterdam Noord plaatsvindt. Ze hoopt met dit spetterende evenement het wereldrecord te verbreken en jij kan daar bij zijn, dus kom langs!

foto: Erna Berends

Er zal ook een rommelmarkt zijn, een optreden door het Harmoniecorps Tuindorp, kinderactiviteiten en er worden heerlijke tosti’s gebakken. Dit alles om de Hersenstichting te steunen. Luister hier het interview op radio 3FM!

Het programma

  • 11.00 Start rommelmarkt met spullen & diverse lekkernijen
  • 14:30 Opening door acteur en oud-Tuidorper Peter Faber en Erna Berends, lid dagelijks bestuur Gemeente Amsterdam Noord
  • 15:00 Workshops, optredens en spelletjes
  • 17:00 Recordpoging met Ron en Ron
  • 19:00 Afsluiting muziekvereniging Harmoniecorps Tuindorp

Wanneer
Woensdag 19 juli, 11.00-19.00, de recordpoging vindt plaats om 17.00

Waar
Pierenbad Tuindorp Oostzaan, Plejadenplein 34, 1033 VL Amsterdam

Meedoen?

Meer weten over het WK pootjebaden? Bel met het Huis van de Wijk de Evenaar 020 238 2973 of stuur een e-mail naar Maria Dienaar, mdienaar@dock.nl.

Reacties


ilovenoord