De Regenboog zoekt Psychiatrie Maatjes!

De Regenboog Groep AmsterdamĀ is dringend op zoek naar psychiatrie maatjes: mensen die wat regelmaat en gezelligheid willen geven aan stadgenoten die het niet altijd makkelijk hebben.

Bijvoorbeeld Ben: een rustige creatieve man met manische periodes, waarin hij fanatiek gaat schilderen. Hij woonde een tijd samen met vrienden, die zijn naar het buitenland verhuisd. Sindsdien voelt Ben zich niet meer thuis en slaapt hij vaak in zijn ouderlijk huis. Hij wil graag weer wat gezelligheid en zich weer op zijn gemak voelen in zijn eigen huis. Daarnaast vindt hij het leuk af en toe wat te wandelen of naar een museum te gaan. Kortom: weer wat beweging, regelmaat en gezelligheid.

Heb jij een paar uur per week of per twee weken over en wil je helpen?

Meer informatie vind je via deze link of kijk even op de facebookpagina van de Regenboog Groep Amsterdam

door: Ida Bartelds

Reacties


ilovenoord