Win jij met je voetbalteam de felbegeerde BosBarBokaal?

In Amsterdam Noord ligt misschien wel de meest idyllisch gelegen voetbalclub van Amsterdam en omstreken: ASV de Dijk. Ingesloten tussen de Schellingwouderdijk en het IJ, een droom locatie voor iedereen die van een goed oud-hollands potje voetbal houdt. 

Maar om elke zaterdag uit en thuis wedstrijden te spelen in een reguliere voetbalcompetitie is voor veel druk bezette Amsterdammers niet te doen. Daarom begint ASV De Dijk nu de BosBarBokaal: een korte lopende 5 tegen 5 voetbalcompetitie voor kleine teams, vernoemd naar het even legendarische al mysterieuze geheime cafe van Schellingwoude.De BosBarBokaal is toegankelijk (je hoeft niet lid te zijn van een club), kortlopend (6 speelrondes per competitie) en vooral: op vrijdag avond! Interesse? Schrijf je team snel in want de competitie start eerste week oktober en er is ruimte voor maximaal 6 teams: bosbarbokaal@gmail.com

Ps: Mocht er zich een team melden dat voor ilovenoord wil spelen, dan sponsoren wij natuurlijk jullie shirts!

Reacties


ilovenoord