ilovenoord & Project Wildeman presenteren met 24H Noord: “The Return of The Vanishing Ferry” – Clubavond en nachtelijke vaartocht met de pont …

Zaterdag 28 oktober gaan we oor de derde keer tijdens 24H Noord weer varen met “The Vanishing Ferry” tijdens het magische uur als de klok teruggaat … muziek, verhalen, mysterie, mist, verwarring en nog veel meer … waar ben je en waar ga je heen? En vooral, wie kom je deze editie tegen? Ilovenoord invites Project Wildeman en gaat DEEP BLUE ….

Project Wildeman gaat ‘The Return Of The Vanishing Ferry‘ op z’n kop zetten met geheel nieuw materiaal! Met een cyber-sjamanistische live-set jam zullen zij alvast een tipje van de muzikale sluier oplichten als preview van de nieuw voorstelling ‘Deep Blue’. ‘Deep Blue’ gaat in 2018 in première.

Project Wildeman is een muziektheatergezelschap van eigenzinnige performers die muziek, gesproken woord en beweging combineren. Kernwoorden hierbij zijn ritme, klank, herhaling en fysieke uitputting. Project Wildeman creëert een taal voor de zintuigen. Een taal die ademt, trilt en schreeuwt. Je kent ze vast van Oerol, Over het IJ Festival of Landjuweel. Hun laatste voorstelling Hapiness Unlimited was een doorslaand succes.


CLUBAVOND:

DJ-SPINDOKTER / ILOVENOORD / SKYLAB


Capaciteit pont max 175 personen. Je ticket is geldig voor de pont en een bewijs voor je reservering van je koptelefoon. We varen om 03:00 uur s’nachts 1 x een uur.

Clubavond is vrij toegankelijk, vanaf 22:00 uur – 05:00 uur

Reacties


ilovenoord