contact / adverteren

ilovenoord.nl is dé stadsblog van Amsterdam-Noord. In zes jaar tijd groeide ilovenoord uit tot dé  grootste on- en offline bottom-up community van Amsterdam. Met ilovenoord bereiken we nu een enorm potentieel in alle segmenten van de bevolking van het stadsdeel Amsterdam-Noord en daarbuiten. Samen met jou of jullie maken we een leuke campagne of realiseren we een gezamenlijk idee.

Persberichten & gastbijdrages


ilovenoordagenda.nl: Aanmelden voor een login.

Om je evenement aan te melden heb je een login voor de ilovenoordagenda nodig.
Vanaf 100 euro perr jaar kan je al je evenementen zelf plaatsen op onze ilovenoord agenda!
Wil je meedoen? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier:


Aandacht nodig in Amsterdam-Noord?

ilovenoord is snel uitgegroeid tot een veelgelezen en toonaangevend online medium voor Amsterdam-Noord. Uw advertentie of advertorial op deze site? Neem voor meer informatie contact op met Virgill Olvira en vraag naar de aantrekkelijke en creatieve mogelijkheden op de site, al dan niet in combinatie met een social media-campagne.

Ilovenoord is een uitgelezen plek om uw bedrijf, organisatie, product, merk of evenement onder de aandacht te brengen. U bereikt niet alleen inwoners van Noord, maar ook veel andere geïnteresseerden in dit bruisende stadsdeel. Onze lezersgroep is divers: van jong en trendgevoelig tot betrokken bewoners die ervoor kiezen met hun gezin in de stad te blijven wonen. Lezers die in Noord hun geld uitgeven. Het stadsdeel is een van de hipste en gewilde woonbuurten van de stad.


Mogelijkheden voor adverteren

Banner

  • Large Leaderboard Banner (bovenin iedere webpagina). JPG of PNG-bestand
    formaat 1140×140.
  • Medium Rectangle (in de kolom rechts op iedere webpagina). JPG of PNG-bestand
    formaat 250×150.

De banners kunt u zelf aanleveren of laten maken door een van onze creatieve vormgevers.

Advertorial

Nieuws is nieuws, maar soms wil je als bedrijf of organisatie bepalen wát er nieuws is. Of zaken onder de aandacht brengen die in een doorsnee nieuwsbericht niet aan bod komen. Wij maken verhalen op maat met uw bedrijf, organisatie, merk of product als duidelijke afzender. Uiteraard leveren we daar ook mooi beeld bij. De tekst gebruiken voor een ander doel of medium? Ook dat kan. Van uw verhaal maken we desgewenst een persbericht dat naar andere media kan worden gestuurd.

Culturele activiteiten

Heeft u een voorstelling, tentoonstelling, cursus of andere culturele activiteit die aandacht moet krijgen op ilovenoord? Neem even contact op voor de mogelijkheden om zelf het gehele jaar uw evenementen op onze site te plaatsen (ilovenoordagenda.nl)

Social media campagne

Online weten we prima de weg naar inwoners van Noord. Daaronder ook sleutelfiguren zoals beleidsmakers, opinieleiders en toonaangevende ondernemers. Uw social media campagne is -in combinatie met een advertorial- bij ons in goede handen.

Contact


Bereik:

  • 50.830 bezoekers per maand*
  • 11.400 Facebook volgers
  • 4.500 Twitter volgers
  • 1.200 INSTAGRAM volgers

* Google Analytics 1e kwartaal 2017 – ilovenoord.nl & .com + ilovenoordagenda.nl

Naast de bekende blog ilovenoord.nl beheren we ook een engelstalige versie ilovenoord.com en de evenementenkalender van Amsterdam-Noord, de ilovenoordagenda.nl


Laatste update: 21 mei 2017


ilovenoord