contact / adverteren

ilovenoord.nl is dé stadsblog van Amsterdam-Noord. In zeven jaar tijd groeide ilovenoord uit tot de grootste online (bottom-up) community van Amsterdam.

Met ilovenoord.nl bereiken we nu een enorm potentieel in alle segmenten van de bevolking van het stadsdeel Amsterdam-Noord en daarbuiten. Samen met jou maken we een leuke campagne of realiseren we een gezamenlijk idee. Word je lid van onze ilovenoordagenda, dan kan je een heel jaar lang al je evenementen plaatsen.


Persberichten & gastbijdrages


Evenementen plaatsen op de ilovenoordagenda / aanmelden voor een login?

Om je evenement aan te melden heb je een login voor de ilovenoordagenda nodig.
Vanaf 100 euro per jaar (max. 25 evenementen) kan je al je evenementen zelf plaatsen op onze online agenda.
Wil je meedoen? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier:

Wil je alleen één evenement plaatsen? Neem dan even contact op via: support@ilovenoordagenda.nl o.v.v “Eenmalig evenement publiceren”. Vergoeding voor het plaatsen van een éénmalig evenement zijn € 30,- voor bedrijven en € 25,- voor gesubsidieerde instellingen.


Aandacht nodig in Amsterdam-Noord?

ilovenoord is in zeven jaar snel uitgegroeid tot een veelgelezen en toonaangevend online medium voor Amsterdam-Noord. Je advertentie of advertorial op deze site?

ilovenoord is een uitgelezen plek om je bedrijf, organisatie, product, merk of evenement onder de aandacht te brengen. Je bereikt niet alleen inwoners van Noord, maar ook veel andere geïnteresseerden in dit bruisende stadsdeel. Onze lezersgroep is divers: van jong en trendgevoelig tot betrokken bewoners die ervoor kiezen met hun gezin in de stad te blijven wonen. Lezers die in Noord hun geld uitgeven. Het stadsdeel is een van de hipste en gewilde woonbuurten van de stad.


Mogelijkheden om te adverteren op onze site:

Banners

 • Large Leaderboard Banner (bovenin iedere pagina)
  formaat 1140×140 – max aantal 1
  € 200 p. week / € 750 p. maand
 • Medium Rectangle (in rechterkolom op iedere pagina)
  formaat 250×150  – max aantal 3
  € 50 p. week / 150 p.maand / 500 p. jaar

De banners kun je zelf aanleveren of laten maken door onze vormgevers tegen een kleine vergoeding

Advertorials

Nieuws is nieuws, maar soms wil je als bedrijf of organisatie bepalen wát er nieuws is. Of zaken onder de aandacht brengen die in een doorsnee nieuwsbericht niet aan bod komen. Wij maken verhalen op maat met je bedrijf, organisatie, merk of product als duidelijke afzender.

Kosten op aanvraag.

Social-media campagne / facebook

Online weten we prima de weg naar inwoners van Noord. Daaronder ook sleutelfiguren zoals beleidsmakers, opinieleiders en toonaangevende ondernemers. Uw social-media campagne is (wel of in combinatie met een advertorial) bij ons in goede handen.

Kosten op aanvraag.


Bereik:

 • 50.430 bezoekers per maand*
 • 11.600 Facebook volgers
 • 4.700 Twitter volgers
 • 1.350 INSTAGRAM volgers

* Google Analytics 2e kwartaal 2017 – ilovenoord.nl & .com + ilovenoordagenda.nl


Laatste update: 7 juli 2017


ilovenoord