Drie dingen die ik heel erg mis … – ilovenoord

Drie dingen die ik heel erg mis …

Drie dingen die ik heel erg mis …

In de corona tijd weet je niet eens per dag welke grens er nu niet meer of mag worden overschreven. Het is survivallen in een nieuwe dimensie. Wat ik heel erg mis zijn de drie belangrijkste zaken in het leven.


[1] Koffie drinken in je kroegje of cafeetje
Het is toch anders op een afstandje … dan maar in de keuken eerst weer malen met de hand (25 rondjes bij mijn maler), dan 2 suikerklontjes, scheutje melk, koffie in filter. Piep, de waterkoker erop, en even roeren. Goeie morgen![2] Samen naar een Festivalletje lekker los gaan
Weer eens Vollt of iets van HENK van 12 uur tot 23:00 uur lekker los op de NDSM bijvoorbeeld in van die toffe tenten ….
[3] Samen uit eten met een grote groep
Tja dat kan echt niet in de te kleine keuken.


Ook een gemis? Laat het hieronder weten …

wat?