Hoe Crypto kopen

Hoe Crypto kopen

Het kopen van verschillende Cryptocurrencies via de gevestigde beurzen is altijd de goedkopere optie geweest. Meestal kan het verstrekken van KYC, het financieren van uw account en het verwerken van de bankoverschrijving tussen een paar dagen tot een hele week duren, afhankelijk van uw land en de locatie van uw bank.

Cryptocurrencies kopen is de handigste manier om deel uit te maken van de grootste economische revolutie sinds de uitvinding van fiatvaluta. Gelukkig hoeft u geen IT-expert meer te zijn of in de rij te staan om uw keuze aan munten te kopen.

De twee manieren om aan cryptocurrencies te komen zijn ofwel door nieuwe munten te delven of ze op de open markt te kopen. Het delven van nieuwe munten kan moeilijk blijken te zijn, omdat het een kostbaar en ingewikkeld proces kan zijn. Dus, onze aanbeveling is dat spelers beginnen met de aankoop van de eerste munten.

Het omzetten van je fiat valuta (USD, Euro, ETC.) in Cryptocurrency was vroeger een belastend vooruitzicht, maar de huidige groei en populariteit betekent dat er elke dag makkelijkere en handigere opties opduiken. U kunt Cryptocurrency kopen door deze drie stappen te volgen.

Stap 1: Het opzetten van uw portemonnee

Het selecteren en opzetten van uw Cryptocurrency wallet is de eerste stap om uw keuze van munten te krijgen. Een portemonnee werkt als een bankrekening en is nodig voor het uitwisselen van geld over de crypto-netwerken.

Je hoeft alleen maar te downloaden / installeren van de software op uw voorkeur platform en volg de instructies. De spelers moeten een sterk wachtwoord kiezen, een back-up maken en het is van vitaal belang om de richtlijnen voor het herstel van de account te volgen.

Er zijn enkele online diensten die hun eigen portemonnee aanbieden, maar wij raden aan om je geld in een portemonnee te bewaren waartoe je toegang hebt met je privésleutels om het risico te vermijden dat je je geld verliest als gevolg van een hack of een bug in de servers van de dienstverlener.

Stap 2: Het platform kiezen

Het selecteren van het beste platform om cryptocurrency te kopen is voornamelijk gebaseerd op uw locatie en de wettigheden in uw land. Hoewel, cryptocurrencies zijn legaal in veel landen, maar, de regelgeving is nog in een vroeg stadium. Daarom kunnen sommige platforms niet in staat zijn of niet bereid zijn om hun diensten in sommige landen aan te bieden.

Stap 3: Kies een betaalmethode

Ten eerste moet u rekening houden met de geaccepteerde betaalmethoden voor elk deel van de marktplaats. Er zijn verschillende implicaties van verschillende betaalmethoden met betrekking tot veiligheid, prijs en tijd die de transactie in beslag neemt. Hieronder is een lijst van betalingsmogelijkheden beschikbaar voor de spelers:

  • Bankoverschrijvingen
  • Krediet/Debet Kaart
  • Paypal/Ondere Online Platforms
  • Cadeaubonnen

Gefeliciteerd, nu heb je alle instrumenten om te kopen en te investeren in de verschillende cryptocurrencies. Als u een webportemonnee of een dienst van een derde partij gebruikt, zorg er dan voor dat u naar uw portemonnee overschrijft. U zult in staat zijn om cryptocurrency te bewaren, te verhandelen en te gebruiken op Stake volgens uw voorkeur.

Deze gids zou cryptocurrency-kopers over de hele wereld moeten helpen, hoewel sommige landen hun eigen ongebruikelijke manieren hebben om cryptocurrencies te kopen.